Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη – Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 81χρονος που σκότωσε με 12 μαχαιριές τη σύζυγό του

Φρουρούμενος νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο 81 ετών άντρας, ο οποίος, σήμερα το πρωί, σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο θύτης -ο οποίος μετά το τέλεση του εγκλήματος επιχείρησε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας ποσότητα απορρυπαντικού- δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα αίτια που όπλισαν το χέρι του ηλικιωμένου και τον οδήγησαν στη συζυγοκτονία παραμένουν -μέχρι στιγμής- αδιευκρίνιστα, ωστόσο από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής αυτοψίας στον τόπο του εγκλήματος προκύπτει ότι το θύμα δέχθηκε 12 μαχαιριές στο αριστερό ημιθωράκιο και ο θάνατος επήλθε ακαριαία.

Αύριο αναμένεται η διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό της 73χρονης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γείτονας των ηλικιωμένων κάλεσε περίπου στις 9:00π.μ. τις αστυνομικές Αρχές καθώς θορυβήθηκε από την ένταση που επικρατούσε στο σπίτι του ζευγαριού. Άμεσα μετέβη περιπολικό στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την 73χρονη. Ο δε θύτης, ο οποίος φέρεται να προχώρησε, στη συνέχεια, σε απόπειρα αυτοχειρίας με κατάποση ποσότητας απορρυπαντικού έχει διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.