Ελλ. Λύση: Ολέθρια εθνική ήττα η απόκτηση αμερικανικών F-16 από την Τουρκία

«Η αποκάλυψη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι “η Τουρκία υπέγραψε την επιστολή αποδοχής των πωλήσεων F-16”, συνιστά μια ολέθρια εθνική ήττα, καθώς ο μισέλληνας Ερντογάν θα αποκτήσει 40 μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 70 και 79 κιτ εκσυγχρονισμού F-16, ανατρέποντας έτσι τις ισορροπίες στο Αιγαίο», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «αυτή η εθνική ήττα έχει την “υπογραφή” του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θέτει την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας σε κίνδυνο, ξεπλένοντας τον δικτάτορα Ερντογάν και επιτρέποντάς του να εξοπλιστεί εις βάρος της πατρίδας μας». Καταλήγοντας τονίζεται στην ανακοίνωση ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, «που διέπραξε αυτό το εθνικό έγκλημα, προδίδοντας τον αγώνα της ελληνικής ομογένειας», θα λογοδοτήσει «”πολιτικά” και όχι μόνο».

Η συμμετοχή αμετάκλητα καταδικασμένου από τη δικαιοσύνη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ενσαρκώνει περίτρανα την έννοια της «κατά Μητσοτάκη αριστείας»

«Η αποκάλυψη ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του Κ. Μητσοτάκη συμμετέχει μεταξύ άλλων “αρίστων υποψηφίων” και αμετάκλητα καταδικασμένος από την ελληνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα έπρεπε να αποτελεί καν “είδηση”», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα «καλεί τον πρωθυπουργό να μην διαγράψει τον συγκεκριμένο υποψήφιο, καθώς ενσαρκώνει περίτρανα την έννοια της “κατά Μητσοτάκη αριστείας”».

Βελόπουλος: Ισχυρή και δυνατή Ελληνική Λύση στο Ευρωκοινοβούλιο

«Στην καθημερινή επαφή με τον κόσμο, με τους πολίτες κυρίως στις λαϊκές, που πηγαίνει η Ελληνική Λύση, στις λαϊκές γειτονιές, εκεί που ο κόσμος έχει πρόβλημα, ακούει τον Έλληνα πραγματικά να βογκά από την πείνα και τη φτώχεια. Αυτό το μήνυμα πρέπει την Κυριακή των εκλογών να το ακούσει η κυβέρνηση» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Παράλληλα επισήμανε: «Μην ξεχνούν οι ψηφοφόροι ότι η ΝΔ δεν θα χάσει την εξουσία στις 9 Ιουνίου. Είναι μία ιστορική στιγμή, ώστε ο Έλληνας να στείλει ένα μήνυμα, σε αυτή την κακή κυβέρνηση, την κυβέρνηση της υπηρεσίας των ολιγαρχών και των πλουτοκρατών. Και να τους στείλει το μήνυμα, να είναι ηχηρό, ώστε η Ελληνική Λύση, το εθνικό, λαϊκό, κοινωνικό, πατριωτικό κόμμα, το μοναδικό ως πυλώνας της Ορθοδοξίας, να απαντήσει με μια ηχηρή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο. Να είμαστε ισχυροί και δυνατοί. Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα των ευρωεκλογών».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, θα πρέπει το κόμμα του «δυνατά να μπει στο ευρωκοινοβούλιο, με μεγαλύτερη εκπροσώπηση, όχι με έναν ευρωβουλευτή που έκανε τα πάντα, αλλά με δύο, τρεις, όσους περισσότερους γίνεται, για να μπορέσει επιτέλους η Ελλάδα να έχει την ελληνική, πατριωτική φωνή που της αξίζει».