ΗΠΑ: Ένας τυχερός από το Μέιν κέρδισε 1,35 δισ. δολάρια στη λοταρία Mega Millions Jackpot

Ένας μεμονωμένος κάτοχος δελτίου στο Μέιν κέρδισε περίπου 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια στην κλήρωση “λοττο” του Mega Millions το βράδυ της Παρασκευής.

Η ταυτότητα του νικητή δεν είναι ακόμη δημοσίως γνωστή – και μπορεί να μην γίνει ποτέ – αλλά εντάσσεται στους λίγους τυχερούς που είχαν σχεδόν αδύνατες πιθανότητες για να κερδίσουν ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ στην ιστορία των ΗΠΑ. Οι νικητήριοι αριθμοί ήταν 30, 43, 45, 46 και 61 και το χρυσό Mega Ball ήταν το 14.

Τα τεράστια τζάκποτ έχουν γίνει ολοένα και πιο συνηθισμένα στα σχέδια Mega Millions και Powerball πολλών κρατών.

Από το 2016, έξι τζακ ποτ λαχειοφόρων αγορών – μοιρασμένα μεταξύ της Mega Millions και της ανταγωνιστικής της λοταρίας, Powerball – στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των τριών τον περασμένο χρόνο.

Μετά από 25 κληρώσεις χωρίς νικητή, κάποιος είχε ένα νικητήριο δελτίο για την κλήρωση της Παρασκευής. Το τζακ ποτ πρόσφερε ένα έπαθλο περίπου 1,35 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που θα καταβληθεί σε 30 χρόνια, με δυνατότητα μετρητών 724,6 εκατομμυρίων δολαρίων εάν ο νικητής επιλέξει να πληρωθεί εφάπαξ.

Το νικητήριο δελτίο πουλήθηκε στο Hometown Gas & Grill στο Λίβανο, του Μέιν, σύμφωνα με αξιωματούχους της κρατικής λοταρίας.