Μπαρτζώκας: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό… τα άστρα ήταν εναντίον μας – Αταμάν: «Μετά το 0-2 είπα στα παιδιά πως είμαστε μία μαγική ομάδα»

Αμέσως μετά το τέλος του συγκλονιστικού 5ου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, που έληξε με 87-82 υπέρ των «πρασίνων» ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε στην ΕΡΤ3 για την απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό με 3-2: «Μας έλειψε ο Φαλ, είναι ο παίκτης που κάνει την άμυνά μας καλύτερη. Είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε το ματς και φτάσαμε σχεδόν να το πάρουμε με τη φάση του Γκος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθειά φέτος, αλλά δυστυχώς τα άστρα ήταν λίγο εναντίον μας».

Αταμάν: «Μετά το 0-2 είπα στα παιδιά πως είμαστε μία μαγική ομάδα»

Ο Εργκίν Αταμάν αφού πρώτα, στις 26 Μαϊου οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση της Euroleague, στις 15 Ιουνίου τον οδήγησε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, για πρώτη φορά από το 2021. Μετά από δύο τόσο μεγάλους τίτλους, στην μόλις πρώτη σεζόν του στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων», ο Εργκίν Αταμάν είχε κάθε λόγο να χαμογελά. Μιλώντας στην ΕΡΤ3 λίγη ώρα αφού είχε ολοκληρωθεί ο 5ος τελικός στο ΟΑΚΑ με νίκη, 87-82 των παικτών του επί του Ολυμπιακού, ο Τούρκος τεχνικός… αποκάλυψε τι είπε στον Κώστα Σλούκα και την παρέα του, όταν βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στη σειρά των τελικών. «Ήμασταν στο 0-2, κανείς δεν το πίστευε, όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο. Είπα στα παιδιά, είμαστε η μαγική ομάδα, μόνο εμείς θα το κάνουμε και το κάναμε,» επισήμανε ο Αταμάν.

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε στην ΕΡΤ3:

«Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά. Απίθανη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ απόψε. Το αξίζαμε, δουλεύαμε κάθε μέρα προσπαθήσαμε, πιστεύαμε, κατακτήσαμε τη Euroleague. Εδώ ήμασταν στο 0-2, κανείς δεν το πίστευε, όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο. Είπα στα παιδιά, είμαστε η μαγική ομάδα, μόνο εμείς θα το κάνουμε και το κάναμε. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, ο Χρήστος Σερέλης έκανε τρομερή δουλειά. Είχαμε μια μαγική σεζόν και μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες. Το μαγικό νούμερο είναι το 23. Είναι πολύ νωρίς για τη νέα σεζόν. Θα ξεκουραστούμε μετά από 81-82 παιχνίδια και θα δούμε».