ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος για το ντέρμπι – Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 19/5, 20:00), στο πλαίσιο της 10ης – και τελευταίας – αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, το οποίο και θα κρίνει το πού θα καταλήξει ο φετινός τίτλος.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και είναι όλοι διαθέσιμοι για την επικείμενη μάχη, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι «ασπρόμαυροι» ομάδα αναχώρησαν για γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου και θα διανυκτερεύσουν, πριν το καθοριστικό παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ (77 βαθμοί) κερδίσει τον Άρη – για πρώτη φορά φέτος – τότε θα είναι σίγουρα πρώτος, ανεξάρτητα του τι θα κάνει την ίδια ώρα η ΑΕΚ (75 βαθμοί) που υποδέχεται τη Λαμία στην OPAP Arena. Σε περίπτωση, όμως, που η Ένωση κερδίσει κι οι «ασπρόμαυροι» δε φύγουν με το «τρίποντο» από του Χαριλάου, τότε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, καθώς υπερτερεί του ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία.

Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ ο Μάντζιος

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/5) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 19/5, 20:00), στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Mετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο, με τον 54χρονο Έλληνα τεχνικό να μην ανακοινώνει αποστολή. Δεδομένα και σε σχέση με το προ ημερών ματς στη Λαμία, ο Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Γιάκουμπ Μπράμπετς και Ζαν Ζουλ Εμβοντό, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους. Ερωτηματικά υπάρχουν για την ετοιμότητα των Φραν Βέλεθ και Νέβεν Τζούρασεκ, αν και το πιθανότερο είναι αμφότεροι να προφυλαχθούν ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (Σάββατο 25/5, 20:30 – Πανθεσσαλικό Στάδιο).