Ρόδος: Δολοφονία γυναίκας στο Ροδίνι – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Δολοφονία γυναίκας, 32χρονης καθηγήτριας Αγγλικών, σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 22-9-2021 στην περιοχή Άνω Ροδίνι της Ρόδου, όπου στην οδό Μόσχας άγνωστος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας (ιδιοκτήτης συνεργίου αυτοκινήτων) που τη σκότωσε, αυτοκτόνησε λίγο αργότερα στο σπίτι του στην Κρεμαστή. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έγκλημα πάθους καθώς από ότι φαίνεται διατηρούσαν σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα εκείνη την ώρα έμπαινε στο όχημα της, όταν δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι η νεαρή γυναίκα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Έθεσε τέρμα στη ζωή του ο 40χρονος που σκότωσε την νεαρή γυναίκα

Έθεσε τέρμα στη ζωή του ο 40χρονος δράστης της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη πόλη της Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό ο φερόμενος δράστης λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή «Θεοτόκος» στην πόλη της Ρόδου και έθεσε τέρμα στη ζωή του με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 30χρονη.