ΕΕΤΑΑ: Αναδιανομή 10.000 vouchers για παδικούς σταθμούς

Στην αναδιανομή περίπου 10.000 μη χρησιμοποιηθέντων vouchers για την εξασφάλιση θέσης σε παιδικό σταθμό προχωρά η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), μετά από σχετική εντολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση. [Δείτε την Ειδική εφαρμογή για την υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων αξιών τοποθέτησης (vouchers) επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου].

Έτσι, καλούνται οι ωφελούμενοι γονείς που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά, δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers.

Η αναδιανομή θα γίνει με βάση αυστηρά την μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι της 27 Σεπτεμβρίου 2017 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr).

Η ΕΕΤΑΑ εκτιμά ότι με βάση τα περσινά δεδομένα, όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000, ενώ έχουν ήδη καλυφθεί όλοι οι αιτούντες, που ήταν κάτω από το όριο της φτώχιας, καθώς και το 95% των ΑμΕΑ.

ΒΡΕΦΙΚΟΙ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΚΤ-60 χρόνια Συνθήκη της Ρώμης-60 χρόνια ΕΣΠΑ 2014-2020
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής”
ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 – 2018

Μπορείτε να δείτε τα τελικά αποτελέσματα και να κατεβάσετε όλα τα σχετικά έντυπα, επιλέγοντας το παρακάτω link (σύνδεσμο):

http://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2017