Αιματηρή συμπλοκή με 1 νεκρό και 7 τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού

Ένας νεκρός Έλληνας κρατούμενος και 8 αλλοδαποί τραυματίες είναι το αποτέλεσμα μεγάλης συμπλοκής που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 μ.μ. το απόγευμα της Πέμπτης 7 Μαρτίου στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019, 23:53

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ Γεωργιανών και Αλβανών κρατουμένων. Στη συμπλοκή συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατουμένων του Ψυχιατρείου, οι οποίοι είχαν αυτοσχέδια μαχαίρια.

Μερικοί από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία εκτός αυτό των φυλακών Κορυδαλλού, κάτι που σημαίνει ότι είναι βαριά τραυματίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, σημειώθηκε συμπλοκή κρατουμένων με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ το συμβάν ερευνάται από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε μεταξύ Ρωσόφωνων και Αλβανών κρατουμένων. Στη συμπλοκή συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατουμένων του Ψυχιατρείου, οι οποίοι είχαν αυτοσχέδια μαχαίρια.