Απάντηση Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή Μπογδάνου

Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό, ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter, απορρίπτοντας – όπως σημειώνει – κάθε προσπάθεια να οικοδομηθεί εικόνα διαφοροποίησής του, μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης διέγραψε τον κ. Μπογδάνο μόνο αφού τον εξέθεσε ο κ. Δένδιας, μετά από κάλυψη 2 εβδομάδων

“Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων”, αναφέρει ο κ. Δένδιας.

“Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία”, προσθέτει και καταλήγει:

“Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη”.