Πεντέλη: Θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία – Ζητούν λύτρα 1 εκατ. (upd)

Λύτρα ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ φέρεται να ζητούν οι απαγωγείς του επιχειρηματία ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Σημειώνεται, ότι ο επιχειρηματίας μόλις έφυγε από ταβέρνα στα Λιόσια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Πικέρμι, εξαφανίστηκε, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν δύο καμμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Σπάτων.

Ο επιχειρηματίας την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες. Η ΕΛΑΣ χειρίζεται την υπόθεση κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως γίνεται, άλλωστε, διεθνώς σε αντίστοιχα περιστατικά.

Κατά πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, επέστρεφε στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ.

Έχει εξαφανιστεί τόσο ο ίδιος όσο και το αυτοκίνητό του.

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ασχολείται με απαγωγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του επιχειρηματία είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας πριν έναν χρόνο, στο κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων που διατηρεί στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στις Αχαρνές.

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ.

Σημειώνεται, ότι την εξαφάνιση στην αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.