Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου σε bar στη Ραφήνα – Τον σκότωσαν για ένα σκούντημα

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου άνδρα το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο στην Ραφήνα.

Εναντίον τους ο Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσουν προθεσμία για την απολογία τους.

Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Ραφήνας, φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ένας 42χρονος, από δύο 24χρονους που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα, που αντάλλαξαν, στην αναμονή για την τουαλέτα του κέντρου. Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι τον περίμεναν έξω από το μαγαζί και μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να χρησιμοποίησε σιδερογροθιά.

Οι δύο 24χρονοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το απόγευμα.

Οι δύο 24χρονοι, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 42χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Ιουνίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Ραφήνας.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου, στη Ραφήνα».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γύρω στις 2 τα ξημερώματα ξέσπασε καυγάς, μεταξύ του άτυχου 42χρονου και των 2 ή περισσοτέρων ατόμων στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα. Ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους αγνώστους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ο άγριος καβγάς ξεκίνησε, επειδή οι νεαροί δράστες ενόχλησαν την κοπέλα του 42χρονου σε μπαρ της περιοχής – Όταν εκείνος αντέδρασε, τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος ήταν σε μπαρ με την κοπέλα του. Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα, οι πέντε -Αλβανοί στην υπηκοότητα- πείραξαν την κοπέλα. Με την επιστροφή του, τους ζήτησε εξηγήσεις, εκείνοι όμως του επιτέθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους άνδρες της επίθεσης.