Πνιγμοί λουομένων σε Περαία, Αρωγή Κομοτηνής, Φοινικούντα, Αγία Μαρίνα Χαλκίδας

Φωτογραφία αρχείου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες Κυριακή 17-7-2022, από την θαλάσσια περιοχή «ΠΕΡΑΙΑΣ» Θεσσαλονίκης, 23χρονος. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, από την θαλάσσια περιοχή «ΑΡΩΓΗΣ» Δήμου Κομοτηνής, 65χρονος. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το απόγευμα, από την θαλάσσια περιοχή «ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ» Μεσσηνίας, 72χρονος. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πύλου.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το πρωί της Κυριακής 17 Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας Δήμου Χαλκιδέων, Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, 85χρονος Έλληνας. Ο 85χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής – τοξικολογικής εξέτασης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.