Ολυμπιακός: Τέλος ο Φορτούνης

Τέλος εποχής και μίας τεράστιας και ξεχωριστής σχέσης που «σημάδεψε» την τελευταία δεκαετία τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Κώστας Φορτούνης δεν θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, καθώς δεν ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους και ο μέχρι πρότινος αρχηγός των Πειραιωτών αποχωρεί απ’ το «λιμάνι» με πιθανότερο προορισμό τη Σαουδική Αραβία και στην Ελ Καλίζ του Γιώργου Δώνη.

Οι δύο πλευρές είχαν έναν μεγάλο κύκλο συζητήσεων για την επέκταση του συμβολαίου του που έχει λήξει, ωστόσο, δεν υπήρξε «λευκός καπνός» καθώς ο ίδιος δείχνει να έχει πάρει την απόφαση να φύγει πλέον για τη Σαουδική Αραβία. Εκεί όπου τον περιμένει πλέον ένα κλειστό διετές συμβόλαιο απ’ την Ελ καλίζ, το οποίο (μαζί με τα μπόνους) θα του αποφέρει συνολικά 6 εκατ. ευρώ.

Την εφετινή σεζόν ο Φορτούνης μέτρησε 11 γκολ και 19 ασίστ σε 49 επίσημα ματς, ενώ συνολικά στη δεκαετή παρουσία του στον Ολυμπιακό κατέγραψε 343 επίσημες συμμετοχές με απολογισμό 94 γκολ και 106 ασίστ. Κατέκτησε 6 πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, ενώ βεβαίως ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην ιστορική κατάκτηση του Conference League απ’ τους Πειραιώτες στις 29 Μαΐου.