Διαγραφή Σαλμά από την ΚΟ της ΝΔ και το κόμμα

Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια η επιστολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, με την οποία τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς.

«Ο κ. Σαλμάς με την εν γένει συμπεριφορά του έθεσε τον εαυτό του εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας». Τα παραπάνω αναφέρει σε δήλωσή του ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, αναφορικά με τη διαγραφή από το κόμμα του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά.

Ο Μάριος Σαλμάς διαγράφηκε και από μέλος της ΝΔ. Ανακοίνωση του κυβερνώντος κομμματος αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος του κόμματος ο κ. Μάριος Σαλμάς».

Βελόπουλος για τη διαγραφή του Μ. Σαλμά από την ΚΟ της ΝΔ

«Όταν διώχνεις τον κόσμο με την αντιλαϊκή σου πολιτική και ταυτόχρονα διώχνεις βουλευτή που σου υπενθυμίζει, έστω και αργά, τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, τότε είναι βέβαιο ότι το ηχηρό μήνυμα των ευρωεκλογών δεν το άκουσε ο, κουφός στα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων, πρωθυπουργός. Διότι πολύ απλά προηγούνται τα … αιτήματα των ολιγαρχών και καπιταλιστών φίλων του πρωθυπουργού», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την ΚΟ της ΝΔ.