Σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα που κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο (upd)

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Η Μαρινέλλα κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Το νοσοκομείο «Υγεία», όπου και νοσηλεύεται, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν που κάνει λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. «Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή και μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κακή κατάσταση και όπως λένε οι γιατροί η νύχτα θα είναι κρίσιμη για τη ζωή της. Μετά την κατάρρευσή της η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της. παρέμεινε στο καμαρίνι όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά πήγε στο νοσοκομείο.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές οι επόμενες ώρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

https://pbs.twimg.com/media/GYV_uUyXgAAA0TD?format=jpg&name=small

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός

Η 86χρονη Μαρινέλλα έπεσε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά».

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της και παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της.

Λίγα λεπτά μετά τη λιποθυμία της Μαρινέλλας, οι θεατές πήραν οδηγίες να αποχωρήσουν.

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο: