Νεκρός 40χρονος ψαράς που αγνοούνταν από τον Ιανουάριο στη λίμνη Βόλβη

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 5-4-2018 ο 40χρονος ψαράς που αγνοούνταν από τις 14 Ιανουαρίου 2018 στη λίμνη Βόλβη. Ο 40χρονος είχε πάει μαζί με έναν 70χρονο στη λίμνη Βόλβη. Ο 70χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 15 Ιανουαρίου στις όχθες της λίμνης Βόλβης στο ύψος της Νέας Απολλωνίας, ενώ σήμερα στις 13.30, εντοπίστηκε η σορός του 40χρονου.

Πρόκειται για ανιψιό και θείο ηλικίας 40 και 70 ετών αντίστοιχα, από το χωριό Μικρή Βόλβη. Οι δύο ψαράδες πήγαν στη λίμνη για να μαζέψουν τα δίχτυα τους.

«Η βάρκα βρέθηκε στο βυθό της λίμνης μαζί με τα δίχτυα, σε βάθος 12 μέτρων», είχε δηλώσει κατά την ανέυρεση του πρώτου ψαρά ο Συντονιστής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, Δημοσθένης Αναγνωστάκης. Ο ίδιος είπε ότι «η βάρκα είναι αντεστραμμένη στον πυθμένα σε βάθος 12 μέτρων. Στην πρώτη επιχείρηση συμμετείχε και ομάδα του στρατού, η ταξιαρχία της Ρεντίνας με δικά της σκάφη. Οι παράκτιες περιπολίες συνεχίστηκαν για μέρες αλλά ήταν δύσκολες καθώς στην περιοχή υπάρχουν έλη.