Βοσνία – Ελλάδα, τηλεοπτική μετάδοση από OPEN TV

Με τον Φιορίν Ντουρμισάι αντί του τραυματία Κώστα Μητρόγλου στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη, η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει σήμερα (ώρα 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση OPEN, Cosmote TV) τη Βοσνία Ερζεγοβίνη εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η Ελλάδα θα πάει για τη νίκη.

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο αποψινό (26/3/2019) παιχνίδι με την Βοσνία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Ο Άγγελος Αναστασιάδης απέφυγε να μιλήσει για τη βασική ενδεκάδα, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει τον Παπασταθόπουλο έως την τελευταία στιγμή:

«Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς. Σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Η Βοσνία είναι μέσα στους διεκδικητές. Έχει μία πληθώρα καλών παικτών. Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το αυριανό ματς».

Στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη είναι και επίσημα ο Φιορίν Ντουρμισάι. Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε το έγγραφο από τη FIFA που περίμεναν όλοι με τόση αγωνία και ο άσος του Πανιωνίου έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς με τη Βοσνία.

Η Εθνική Ομάδα μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Στην πρεμιέρα του δέκατου ομίλου κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 το Λιχτενστάιν. Απόψε, στις 21:45, στη Ζένιτσα δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Από τους βασικούς αντιπάλους της στη «μάχη» για την πρόκριση είναι η Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Φαβορί στον όμιλο είναι η Ιταλία, ενώ συμμετέχουν ακόμα η Φινλανδία, η Αρμενία και το Λιχτενστάιν. Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Αρμενίας, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα της. Η Εθνική Ομάδα θέλει να φύγει αήττητη από μία δύσκολη έδρα, για να ανοίξει ο δρόμος για την πρόκριση.

Πήρε το 0-0 στην τελευταία επίσκεψή της στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Στην τελευταία επίσκεψή της στη Ζένιτσα, πριν από δύο χρόνια, πήρε ισοπαλία με 0-0 από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα προκρίθηκε στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου έχασε το εισιτήριο από την Κροατία.