Συνεδριάζουν τα κόμματα για τη Σακελλαροπούλου

Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα με το προεδρείο της ΚΟ, στελέχη και συνεργάτες του, βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής  θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 15:00  στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη 50. Στη συνεδρίαση αυτή αναμένεται να  καθοριστεί η στάση του Κινήματος Αλλαγής στη πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να  προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις 7.00 το απόγευμα, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης, με θέμα την στάση του κόμματος στην επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή.

Τέλος, αργά σήμερα το απόγευμα, μετά από τη διευρυμένη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, θα δοθεί η απάντηση-πρόταση του ΜέΡΑ25 για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανέφεραν κομματικές πηγές την Τετάρτη.